VVE

Vroeg- en Voorschoolse Educatie
2-4 jaar


Spelen en beleven


De voorschool van Dynamo is een peuteropvang met een programma dat de ontwikkeling van elk kind extra stimuleert. Een mooie en veilige plek waar uw kind samen met andere kinderen kan spelen, leren en ontdekken. Heerlijk in de eigen buurt. Er is veel aandacht voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen, bewegen, fantaseren en gezond et. Dat vergroot hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen. Voor nu en later. Een vertrouwde omgeving met gekwalificeerde en betrokken pedagogisch medewerkers.

 

En het belangrijkste is het plezier van de kinderen, elke dag weer.


Beter voorbereid naar de basisschool

Dynamo heeft voorscholen in Amsterdam en werkt nauw samen met de bijgelegen basisscholen. Kinderen hebben een fijne tijd op de voorschool en gaan beter voorbereid naar de basisschool. De voorschool en basisschool werken hierin nauw samen. Zodat uw kind een goede start te maakt op de basisschool.

 

 

Kom eens kijken

De pedagogisch medewerkers vertellen en tonen graag wat uw kind op de voorschool krijgt aangeboden. Onze medewerkers op de afdeling planning en plaatsing  kunnen u helpen met de inschrijving op de voorschool en de berekening of aanvraag van de kinderopvangtoeslag of gemeentevergoeding.

Dynamo Peuters

020 46 20 33

peuters@dynamo-amsterdam.nl

 

Spelinloop voor ouders met kinderen van 0-2,5 jaar

 

De gratis spelinloop van Dynamo is dé plek om andere kinderen en ouders bij u in de buurt te ontmoeten! 

De spelinloop is er voor ieder kind van 0 tot 2½ jaar. De kinderen kunnen lekker spelen en voor de ouders staat de koffie en thee klaar. Er is een medewerker spelinloop van Dynamo aanwezig die u wegwijs maakt binnen de spelinloop. Kom samen met uw kind een keer langs. Aanmelden is niet nodig. 

www.dynamo-amsterdam.nl/spelinloop

 

Dynamo

Dynamo is een welzijnsorganisatie in Amsterdam en ondersteunt bewoners om mee te doen aan de samenleving.

 

Bezoek voor meer informatie de Dynamo website