Buitenschool

 

Voorschoolse opvang


Via Partou Kinderopvang kan voorschoolse opvang geregeld worden. Om dit op te starten moeten er minimaal 6 kinderen zijn. Tot nu toe zijn er nog onvoldoende aanmeldingen.

Naschoolse activiteiten

 

Klik hieronder voor het actuele programmaboekje van de Talententent!

 

Talententent Dynamo jan - apr 2024


Naschoolse opvang

Woest Zuid

Vanuit ons clubhuis op de begane grond van IBS Elif rennen we zo naar buiten. We kunnen op avontuur in de natuurspeeltuin van de school of spelen buiten op de sportvelden voor de deur. Binnen is er genoeg ruimte om vrij te spelen of, als je even nergens zin in hebt, gewoon lekker te chillen op de bank.

Wil je meer informatie, een rondleiding of wil je jouw kind(eren) al direct inschrijven?

Ga naar onze website voor meer informatie of bel met 020-2611818

Partou

Samen spelen prikkelt de fantasie en stimuleert je kind om zijn talenten te ontdekken. We zorgen ervoor dat elk kind zich gezien voelt en doen elke dag de verschillende activiteiten. Buiten spelen, een spannend spel doen, een toffe workshop volgen of even rustig lezen. Je kind mag zelf kiezen waar het zin in heeft.

Onze samenwerkende BSO's hebben een ander profiel. De ene locatie op de Uiterwaardenstraat 550 heeft meer ruimte en daar vinden activiteiten plaats zoals sporten, koken in de kinderkeuken en nog veel meer. De locatie op Victorieplein 11 heeft een kleinschaliger karakter en voelt heerlijk knus aan. We bieden kinderen de vrijheid om te kiezen en maken geregeld uitstapjes naar het Amstelpark, Beatrixpark en Artis.

Ga naar onze website voor meer informatie of bel met 088-2357500


Hestia

 

Hestia zit direct aan ons schoolplein en de kinderen worden op school opgehaald. Hestia Rivierenbuurt biedt tweetalige buitenschoolse opvang aan. Er zijn allerlei ruimtes waarbinnen de kinderen steeds op ontdekkingsreis kunnen gaan. De locatie heeft een ontdektuin waar de kinderen graag gebruik van maken. Ook worden er uitstapjes gemaakt naar parken in de buurt. Tevens wordt er dagelijks een gezonde, verantwoorde warme maaltijd gekookt, voor én door de kinderen. We kiezen waar mogelijk uit het aanbod van biologische producten.


Voor meer informatie: klik hier


Kleintje Zuid

Kleintje Zuid is gevestigd in de de stijlvol verbouwde Maranathakerk. Wij zorgen ervoor dat onze vestigingen een huiselijke sfeer hebben waarin kinderen – én hun ouders- zich snel veilig en vertrouwd voelen. Na een dag vol indrukken vormt onze naschoolse opvang de ideale plek waar kinderen kunnen ontspannen. Door het jaar heen organiseren we allerlei leuke uitjes, zoals voorstellingen, maar ook verschillende educatieve, creatieve en sportieve activiteiten. In deze toch al zo drukke wereld geven wij de ouders ook extra aandacht. Dit doen wij door ruimere openingstijden en de warme maaltijden om 16.30 uur. Zo is er ’s avonds meer tijd en aandacht voor elkaar als gezin.


Voor meer informatie: klik hier

Blos

Je vindt onze nieuwe buitenschoolse opvang aan de Lutmastraat, een zijstraat van de altijd gezellige Van Woustraat in het bruisende De Pijp in Amsterdam. In dezelfde straat hebben we ook een kinderdagverblijf. Handig voor ouders met kinderen in verschillende leeftijden.

De lichte, transparante ruimtes lenen zich uitstekend voor de meest uiteenlopende activiteiten. De eyecatcher van ons pand is de professionele kinderkeuken. Hier bereiden we samen met de kinderen heerlijke recepten. In het atelier kunnen de kinderen naar hartenlust ontwerpen, creëren en knutselen. Maar ook dansen en toneelspelen behoren tot de mogelijkheden! Even niet deelnemen aan een activiteit, maar gewoon vrij spelen met een vriend of vriendin? Dat kan in de speelkamer.

We hebben hier divers speelgoed, zoals KAPLA, LEGO, poppen en gezelschapsspelletjes. En wilt je kind even rusten na schooltijd? In de chillhoek kan het heerlijk neerploffen op de grote zitzakken en kussens.

Op onze BSO kunnen kinderen tussen de 4 en 12 jaar na schooltijd met elkaar de stad Amsterdam ontdekken. Gedurende het schooljaar werken we met afwisselende thema’s met bijbehorende uitdagende activiteiten. Deze activiteiten vinden plaats bij ons op de BSO, maar ook op externe locaties. In de omgeving is veel te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de Johan Cruijff ArenA of het Rijksmuseum, een bootcamp in het Vondelpark of een speurtocht door het Amsterdamse Bos.

Je kind mag zelf kiezen aan welke activiteiten hij of zij wil deelnemen. Zo vliegen de middagen op de BSO voorbij!

 

Voor meer informatie: klik hier